NOVINKY

arr3Dátum - Novinka č.1Obsah tejto sekcie je možné editovať v ponuke Obsah webu -> Štruktúra menu -> Novinky... arr3Dátum - Novinka č.2Tu je umiestnený text novinky. Prvých 30 znakov bude zobrazené na úvodnej strane a zvyšok textu na...

KONTAKTY

Domelli, s.r.o.
Dojč 118,
906 02 Dojč
tel: +421 902 242 330
info(a)domelli.sk

Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Vážení zákazníci, aby sme Vám mohli doručiť Vami objednaný tovar, potrebujeme od Vás niektoré Vaše osobné údaje. Bezpečnosť Vašich údajov a ich spracovanie zákonným spôsobom je pre nás veľmi dôležité.

Vaše osobné údaje chránime v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov - GDPR (General Data Protection Regulation) a v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov č.18/2018 Z.z. s účinnosťou od 25.5.2018.

Čo sú osobné údaje a aké osobné údaje spracúvame?

Osobnými údajmi sú také údaje, ktoré slúžia na identifikáciu fyzickej osoby a to najmä: meno, priezvisko, adresa, rodné číslo, identifikačné číslo, biometria a pod.

My spracúvame len tie Vaše osobné údaje, ktoré nevyhnutne potrebujeme k vyhotoveniu daňového dokladu a doručeniu Vašej objednávky na Vami zadanú adresu. Údaje, ktoré spracúvame sú v rozsahu: meno, priezvisko, adresa doručenia, fakturačná adresa, e-mail a telefónne číslo. Spracúvame len tie údaje, ktoré nám sami poskytnete pri vytvorení objednávky.

Na aký účel a ako dlho spracúvame Vaše osobné údaje? 

Vaše osobné údaje spracúvame výlučne len pre potreby doručenia Vašej objednávky a len po dobu, kým nie je Vaša objednávka vybavená. Zákonné údaje, ktoré vyžaduje legislatíva, ako sú fakturačné údaje, ďalej nespracúvame, ale ostávajú v údajoch nášho účtovníctva tak, ako nariaďuje legislatíva Slovenskej republiky v znení aktuálnych zákonov a predpisov.

V prípade príležitostnej žiadosti o informácie o tovare alebo službe Vám na Vašu žiadosť odpovieme prostredníctvom e-mailu, alebo telefónneho čísla, avšak len v rozsahu, aký si sami vyžiadate a po dobu nevyhnutnú pre potreby riešenia Vašej žiadosti. Po vyriešení Vašej žiadosti Vaše osobné údaje ďalej nespracúvame.

Nezasielame na Vami poskytnuté e-maily, adresy a telefónne čísla žiadne nevyžiadané marketingové ponuky. V prípade záujmu o marketingové ponuky je nevyhnutné poskytnúť nám súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov na samostatnej žiadosti, vyplnením registračného formulára a udelením výslovného súhlasu so zasielaním marketingového obsahu. Súhlas môžete kedykoľvek písomne odvolať zaslaním žiadosti prostrednícvom e-mailu, alebo vyplnením kontaktného formulára.

Aké máte práva v súvislosti s ochranou Vašich osobných udajov?

Máte kedykoľvek právo:

  • na poskytnutie informácií - máte právo na poskytnutie informácií, aké údaje o Vás spracúvame, na aký účel, po akú dobu,...
  • na opravu, presnosť a obmedzenie spracúvania Vašich osobných údajov - ak máte záujem aktualizovať údaje, ktoré o Vás spracúvame, máte právo požiadať písomne o opravu, doplnenie, presnosť, alebo obmedzenie Vašich osobných údajov. Vaše osobné údaje nikdy neaktualizujeme bez Vášho písomného súhlasu.
  • odvolať súhlas so spracúvaním - ak Vaše údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu, máte právo tento súhlas kedykoľvek odvolať.
  • na výmaz, resp. právo byť zabudnutý - máte právo požiadať nás o úplné vymazanie všetkých Vašich osobných údajov, ktoré nemajú iný právny základ.
  • namietať a oznámiť porušenie ochrany osobných údajov - ak máte podozrenie, že Vaše údaje spracúvame nezákonne, máte právo namietať voči spracúvaniu Vašich osobných údajov. Námietky môžete adresovať nám a my spravíme všetko pre Vašu bezpečnosť, aby žiaden Váš osobný údaj nebol spracúvaný nezákonne. Ak máte podozrenie na porušovanie zákona o ochrane osobných údajov, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27.

Svoje práva, si môžete uplatňovať kedykoľvek, písomne doručením na adresu sídla našej spoločnosti Domelli, s.r.o., Dojč 69, psč.906 02, elektronicky na mailovú adresu info@domelli.sk, alebo prostredníctvom kontaktného formulára na našich stránkach "tu".

Komu poskytujeme Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje poskytujeme prepravnej spoločnosti výlučne len pre potreby doručenia Vašej objednávky, ktorá je oprávnená Vaše osobné údaje spracúvať len po dobu prebiehania procesu vybavenia objednávky (napr. avízo o doručovaní Vašej objednávky prostredníctvom e-mailu, sms alebo telefonického oznámenia o čase doručenia). V žiadnom prípade neposkytujeme Vaše osobné údaje tretím stranám na marketingové účely.

Akým spôsobom spracúvame Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracúvame v našom účtovnom software, ktorý je chránený v súlade s GDPR. Bezpečnosť vašich osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá. Taktiež chránime všetky osobné dáta v súlade s našimi internými bezpečnostnými opatreniami na ochranu osobných údajov.

Opatrenia na ochranu osobných údajov boli vypracované spoločnosťou Domelli, s.r.o., dňa 1.5.2018 a týmto dňom nadobúdajú platnosť.